!css

Introductie

Société Générale Private Banking maakt deel uit van Société Générale Group, een van Europa's vooraanstaande bankgroepen.

Onze aanpak is gebaseerd op een persoonlijke relatie tussen onze cliënten en hun private banker. Om kapitaal op een effectieve manier te beheren, werkt uw private banker nauw samen met ons team van experten, om zo te voldoen aan al uw noden.

Samen kunnen we een gepersonaliseerd beheerplan opstellen, dat een financiële analyse en aanbevelingen omvat van specialisten, aangepast aan uw persoonlijke, financiële en levensobjectieven.

Een internationale aanwezigheid

Société Générale Private Banking is actief in 11 landen, vooral in Europa, en telt op eind september 2017 meer dan 2.500 werknemers die samen ruim € 119 miljard aan activa beheren.

Als cliënt van Société Générale Private Banking profiteert u van de kracht van Société Générale Group, haar wereldwijde aanwezigheid en uitgebreide expertise. We zijn actief in de meeste geografische zones en derhalve handelend onder de belangrijke munten, en proberen u op die manier toegang te verlenen tot een breed gamma aan mogelijkheden, waar u zich ook bevindt. In al onze agentschappen vindt u plaatselijke relatiebeheerders en portefeuillebeheerders die uw ambities en prioriteiten ongetwijfeld perfect zullen begrijpen.

Vijf redenen om voor Société Générale Private Banking te kiezen

  • Wereldwijde expertise op het vlak van vermogensbeheer.
  • Een uitgebreid aanbod inzake vermogensbeheer.
  • Ervaren en getalenteerde teams van experts te uwer beschikking.
  • Een relatie gebaseerd op vertrouwen en discretie.
  • Een reeks diensten die normaal voorbehouden zijn voor institutionele cliënten.