!css

Institutional Desk

Sinds de zomer van 2010 beschikt Société Générale Private Banking België over een structureel uitgewerkte business line voor institutionele cliënten die behoren tot de publieke, social profit of corporate sector.

De institutionele cliënt binnen Société Générale Private Banking België

De bank combineert haar unieke en zeer gepersonaliseerde private bankingfilosofie met een knowhow van de specifieke fiscaliteit, beleggingshorizon en beleggingskenmerken van de verschillende institutionele cliënten. Binnen deze verfrissende beleggingsaanpak, waarbinnen wij op zoek gaan naar optimale beleggingsoplossingen, staat onze openarchitectuurfilosofie centraal.

Het institutionele departement van Société Générale Private Banking verzorgt de dienstverlening en werkt de voorstellen uit voor de drie volgende cliëntenpijlers:

  • Publieke sector: gemeenten, steden, provincies, intercommunales, overheidsbedrijven, semi-overheidsbedrijven, …
  • Social Profit sector: ziekenhuizen, beschutte werkplaatsen, congregaties, vakbonden, mutualiteiten, universiteiten & hogescholen, stichtingen, verenigingen, …
  • Corporate sector: verzekeringsmaatschappijen, OFP’s, …

Via het samenwerken en luisteren naar onze cliënten, wensen we dan ook om samen met onze cliënten een langetermijnrelatie uit te bouwen.

Wenst u beroep te doen op onze institutionele dienstverlening of wenst u meer informatie te ontvangen, neem dan contact op met ons institutioneel departement op 09 242 22 35 of institutional@sgpriv.be