!css

Société Générale Private Banking België opent een nieuw agentschap in Luik

Société Générale Private Banking België verstevigt zijn aanwezigheid in Wallonië.

Société Générale Private Banking België verstevigt zijn aanwezigheid in Wallonië met de inhuldiging vandaag van een nieuw agentschap in Luik. Het ligt centraal in de stad in bedrijvencentrum Rogier, avenue Rogier 27.

Dit nieuwe agentschap wordt geleid door Bernard Goeury die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de financiële sector. Vermogende families en bedrijfsleiders kunnen in Luik voortaan een beroep doen op alle knowhow van de private bank.

Het Luikse agentschap biedt hen persoonlijke begeleiding en innovatieve maatoplossingen die voldoen aan hun persoonlijke en professionele noden, en verleent hen toegang tot de volledige expertise van de groep Société Générale in Frankrijk.

Jean Sonneville, CEO van Société Générale Private Banking België: “De economische vooruitzichten van Wallonië zijn bijzonder gunstig. Onze private bankingdiensten beantwoorden aan de groeiende vraag van vermogende particulieren naar begeleiding op maat bij het beheer en de optimalisatie van hun vermogen, ook voor kredietoplossingen”.

Société Générale Private Banking is sinds 1927 aanwezig in België, waar het met 220 medewerkers verspreid over Vlaanderen, Brussel en Wallonië bijna 9 miljard euro in beheer heeft. De opening van dit nieuwe agentschap bevestigt de ambitie van de private bank om zijn regionale ontwikkeling in België voort te zetten, waar het momenteel al actief is vanuit 8 agentschappen in Brussel, Luik, Doornik, Gent, Antwerpen, Kortrijk, Brugge en Hasselt.