!css

Levensverzekeringen

Met een levensverzekeringscontract kunt u zowel geld sparen, overdragen als beleggen. Het is dan ook een onontbeerlijk product in elk vermogensbeheer. Het kan u helpen bij het behalen van uw doelstellingen (pensioen, bescherming, toekomstplanning, geldoverdracht, fiscale optimalisering, meerwaarden, aanvullende inkomsten, …) rekening houdens met uw financiële, fiscale, juridische en familiale situatie.

Het voordeel van een open architectuur

De levensverzekering is een van de beste beleggingen om kapitaal in alle veiligheid te laten gedijen, of om te profiteren van de evolutie van de financiële markten in een voordelig fiscaal kader.

Société Générale Private Banking biedt u Franse en Luxemburgse verzekeringsoplossingen, afhankelijk van uw - huidige en toekomstige - woonplaats en uw beleggingsdoelstellingen.
Daarvoor werkt Société Générale Private Banking samen met de grootste verzekeraars wereldwijd, die kwaliteitscontracten aanbieden op maat van elke situatie.

Dankzij deze open architectuur kunnen wij u de objectiviteit van onze adviezen garanderen.

Een solide internationale ervaring

Dankzij zijn internationale aanwezigheid, zijn wereldwijde netwerk van partners en experts en zijn solide advieservaring is Société Générale Private Banking in staat u de meest geschikte oplossingen te bieden aangepast aan de fiscale jurisdictie waaronder u valt.

Contracten op maat

Overschrijdt uw vermogen een bepaalde drempel, dan dient u andere oplossingen te overwegen dan de klassieke contracten.

Daartoe biedt Société Générale Private Banking individuele contracten aan, met specifieke voorwaarden en oplossingen op maat van elke situatie, via de oprichting van een speciaal fonds waarin een breed assortiment van activa geïntegreerd kan worden. Afhankelijk van de gekozen oplossingen zal het Franse of Luxemburgse fiscale kader bepalend zijn.