!css

Uitvoeren

U neemt uw beleggingsbeslissingen zonder het advies van onze specialisten.

U wilt rechtstreeks handelen op de markten.

U bent geboeid door de markten en u wenst gebruik te maken van onze diensten om orders te plaatsen zonder het advies van onze specialisten.

Wij bieden verschillende niveuas van toegang tot de markten die uw trading-ervaringen een meerwaarde kunnen verlenen. Daarbij combineren we veiligheid, vrijheid en een snelle uitvoering.

U plaatst uw orders rechtstreeks bij uw private banker of via ons platform voor e-banking. Als uw orders complexer zijn, kunt u contact opnemen met onze teams die zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van orders. Zij kunnen uw orders dan in uw plaats behartigen.

Als u een professionele cliënt1 bent en dagelijks beleggingsbeslissingen moet nemen of met complexere producten te maken hebt, bieden wij u een bevoorrechte toegang tot onze marktspecialisten via onze platformen in Luxemburg of Genève2. Zij kunnen u tactische of technische informatie verschaffen om u strategiën voor het plaatsen van orders te optimaliseren.

"Ik geniet een financiering met mijn portefeuille als onderpand. Ik kan de impact van mijn beslissingen meten en mijn hefboomeffect optimaliseren dankzij de opvolging van de portefeuille en de risico's in real time."

 
1 Zoals gedefinieerd door Richtlijn nr. 2004/39/CE van 21 april 2004 "MiFID", of gelijkwaardig principe voor cliënten die fiscale residenten zijn van regio's die niet zijn onderworpen aan de MiFID-regels.
2 Het kan noodzakelijk zijn om een rekening te openen in Luxemburg of in Genève om toegang te krijgen tot de trading-platformen.