!css
Onze diensten

Discretionair Portefeuillebeheer

Is uw tijd kostbaar en wenst u een expert die het beheer van uw financiële activa voor u in het oog houdt, dan is Discretionair Portefeuillebeheer perfect voor u. Uw relatiebeheerder en een gespecialiseerde portefeuillebeheerder zullen samen met u een vermogensbeheerstrategie opstellen. Uw portefeuillebeheerder zal de strategie implementeren, houdt uw beleggingen dagelijks in het oog om zo goed mogelijk te reageren op de wijzigingen op de markt volgens uw doelstellingen, en houdt u regelmatig op de hoogte.

Vormen van Discretionair Beheer

Na een diepgaande uitwisseling van ideeën, definiëren we samen uw doelstellingen en een specifieke set van vereisten, zoals uw vermogensdoelstellingen, uw risicoprofiel, uw beleggingstermijn en eventuele andere specifieke beperkingen…

We definiëren vervolgens het meest geschikte type beheer en bouwen uw portefeuille op.

Fund Universe

Premier Service: een beleggingsstrategie op maat van uw risicoprofiel.

Om de verhouding tussen risico en rendement te optimaliseren is diversificatie één van de essentiële regels voor een goed portefeuillebeheer. Beleggingsfondsen zijn een optimaal middel om te diversifiëren. Deze verhouding tussen risico en rendement blijft dus de analysesleutel bij uitstek.
Klik hier voor meer info!

SG Direct

Premier Service: u verkiest om het beheer van uw portefeuille toe te vertrouwen aan een professional en wenst een eenvoudige en transparante oplossing?
Klik hier voor meer info!

Beheer Plus

U wenst een beheer dat rekening houdt met uw persoonlijke behoeften en dat voldoet aan al uw vereisten?Dan stellen we u een volledig persoonlijke en globale aanpak van uw vermogen voor.

We onderscheiden drie vormen van beheer plus:

  • Privilege
  • Tailor-Made
  • Shared Vision

Klik hier voor meer info!