!css

Delegeren

U vertrouwt het beheer van uw portefuille toe aan onze experts.

U krijgt toegang tot al onze expertise, aangepast aan uw situatie.

Aangezien u weinig tijd of expertise heeft, wenst u dat een specialist toeziet op het beheer van uw beleggingen. Of misschien wilt u uw beleggingsbeslissingen gewoonweg in handen geven van iemand met kennis ter zake.

Uw private banker en een beleggingsspecialist werken samen met u een beheerstrategie uit. Vervolgens passen we onze begeleiding aan in functie van uw wensen inzake de frequentie van contacten en het niveau van expertise. Daarbij houden we rekening met uw specifieke vereisten. We kunnen voor u zelfs een portfeuille op maat samenstellen.

Onze beheerders voeren uw strategie uit en passen uw beleggingen aan om optimaal te profiteren van de marktevoluties. Dit doen ze in functie van uw doelstellingen. Uiteraard houden ze u daarbij regelmatig op de hoogte. 

"Ik geef het beheer van mijn portefeuille liever in handen van een professional die alles kan aanpassen in functie van de evoluties in de markt."

Drie dienstenniveaus: kies het aanbod dat bij u past

Essential: SG Select
Beleggen is de laatste jaren complexer en risicovoller geworden. Inzicht en begeleiding zijn belangrijk om de juiste...
Discretionair portefeuillebeheer
Beleggen is de laatste jaren complexer en risicovoller geworden. Inzicht en begeleiding zijn belangrijk om de juiste beslissingen te nemen, zeker in deze woelige tijden.
Essential: SG Select
Advanced: SG Managed Portfolios
De geprofileerde mandaten SG Managed Portfolios zijn een vorm van discretionair beheer waarbij de portefeuillebeheerder...
Discretionair portefeuillebeheer
De geprofileerde mandaten SG Managed Portfolios zijn een vorm van discretionair beheer waarbij de portefeuillebeheerder alle beleggingsbeslissingen neemt. De mandaten onderscheiden zich naargelang beleggingsdoelstelling en risicoprofiel.
Advanced: SG Managed Portfolios
Expert
Discretionair vermogensbeheer op maat
Discretionair portefeuillebeheer
Discretionair vermogensbeheer op maat
Expert