!css

Adviseren

U doet uw voordeel met onze adviezen en u blijft meester over uw beleggingsbeslissingen.

U steunt op de adviezen van onze specialisten om richting te geven aan uw keuzes.

Dat advies kan diverse vormen aannemen. We bieden u daarbij steeds een totaalbeeld zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. 

Allocatie van activa: inzicht krijgen in de gehele allocatie van uw portefeuille zodat u uw risicoappetijt beter leert kennen en toepassen.
Aanbevelingen: zodra we samen de meest geschikte strategische allocatie van activa hebben bepaald, begeleiden we u bij de uitbouw van uw portefeuille en verstrekken we gefundeerde adviezen over onze standpunten en overtuigingen met betrekking tot de markt.
Opvolging van posities en risico's: we houden u op de hoogte van de prestaties van uw portefeuille en suggereren oplossingen er arbitrages die zijn aangepast aan de marktevoluties en aan uw risicoprofiel.

We passen onze begeleiding aan in functie van de tijd die u wilt uittrekken voor uw beleggingsbeslissingen en aan de mate van betrokkenheid die u van ons wenst. In functie van uw behoeften en uw profiel zal een van onze belegginspecialisten regelmatig contact met u opnemen om potentiële aanpassingen van uw portefeuille te suggereren, dit als aanvulling op uw private banker. 

"Ik wil op de hoogte worden gehouden en advies krijgen om verstandige beslissingen te nemen." 

Drie dienstenniveaus: kies het aanbod dat bij u past

Essential
Advisory services
Essential
Advanced
Advisory services
Advanced
Expert
Advisory services
Expert