!css

Wealth Planner

Elk vermogen is uniek en weerspiegelt een persoonlijk verhaal. Wij hebben steeds de bescherming, de groei en de overdracht van uw vermogen voor ogen.

Een expert aan de zijde van uw private banker

In overleg met uw private banker analyseert de Wealth Planner uw vermogen in zijn totaliteit, zowel uw persoonlijk als uw professioneel vermogen, en stelt hij/zij u een progressieve strategie voor op basis van uw situatie en uw noden op korte, middellange en lange termijn.

Overdracht van uw vermogen

Op basis van uw wensen, uw noden en uw familiale situatie bedenken onze Wealth Planners een strategie op het vlak van vermogensplanning. Onze experts hebben ervaring met complexe dossiers, waarbij de familieleden bijvoorbeeld verschillende fiscale residenties hebben of activa hebben ondergebracht in verschillende landen. Om een efficiënte strategie uit te werken doen onze Wealth Planners in eerste instantie een beroep op hun eigen expertise in deze materie, maar daarnaast werken ze ook nauw samen met notarissen, fiscalisten en advocaten. Elke voorstel wordt op maat uitgewerkt, uiteraard steeds binnen de mogelijkheden van de wetgeving ter zake.

Ontmoet ons team van experts

Private banker

Uw private banker is uw eerste contactpersoon bij de bank. Hij/zij begeleidt u bij het dagelijks beheer van uw vermogen en werkt samen met u hiervoor een globale strategie uit.

Meer weten

Investment Advisor

Onze Investment Advisors helpen u door uw financiële beleggingen te analyseren en proactief op te volgen. U behoudt echter het uiteindelijke beslissingsrecht.

Meer weten

Portfolio Manager

Door het beheer van uw portefeuille over te dragen aan onze specialisten, krijgt u op een efficiënte en snelle manier toegang tot de verzamelde expertise binnen onze bank. 

Meer weten

Credit Advisor

De Credit Advisor vormt een hecht team met uw Portfolio Manager, Investment Advisor en Wealth Planner, dit alles aangestuurd door uw centraal aanspreekpunt, uw private banker.

Meer weten