!css

Private banker

Uw private banker is uw eerste contactpersoon bij de bank. Hij/zij begeleidt u bij het dagelijks beheer van uw vermogen en werkt samen met u hiervoor een globale strategie uit.

U beter leren kennen om u beter te kunnen begeleiden

Hoe beter wij uw noden begrijpen, hoe beter we u kunnen begeleiden en adviseren. Daarom analyseren we uw doelen, waarbij we steeds rekening houden met de geldende regelgeving. De bescherming van uw vermogen op lange termijn is onze prioriteit. We engageren ons om u een passend beleggingsvoorstel te doen dat we samen hebben uitgewerkt, en dat ook flexibel genoeg is om gaandeweg aan uw veranderende noden te kunnen aanpassen.

Een uitstekende service op maat van uw behoeften

Uw private banker biedt u een gepersonaliseerde begeleiding. Hij/zij staat voor u klaar en engageert zich om uw vragen over het beheer en de groei van uw vermogen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Een volledig team tot uw dienst

Net als een dirigent roept uw private banker de hulp in van onze verschillende interne experts (patrimoniaal advies, financiering, beleggingsadvies en portefeuillebeheer) zodat wij u oplossingen op maat kunnen bieden die zijn aangepast aan uw situatie, uw noden en uw doelen.

Ontmoet ons team van experts

Investment Advisor

Onze Investment Advisors helpen u door uw financiële beleggingen te analyseren en proactief op te volgen. U behoudt echter het uiteindelijke beslissingsrecht.

Meer weten

Portfolio Manager

Door het beheer van uw portefeuille over te dragen aan onze specialisten, krijgt u op een efficiënte en snelle manier toegang tot de verzamelde expertise binnen onze bank.

Meer weten

Wealth Planner

Elk vermogen is uniek en weerspiegelt een persoonlijk verhaal. Wij hebben steeds de bescherming, de groei en de overdracht van uw vermogen voor ogen.

Meer weten

Credit Advisor

De Credit Advisor vormt een hecht team met uw Portfolio Manager, Investment Advisor en Wealth Planner, dit alles aangestuurd door uw centraal aanspreekpunt, uw private banker.

Meer weten