!css

Portfolio Manager

Door het beheer van uw portefeuille over te dragen aan onze specialisten, krijgt u op een efficiënte en snelle manier toegang tot de verzamelde expertise binnen onze bank

Beleggingsoplossingen op maat

Uw private banker en een Investment Advisor werken samen met u een strategie uit voor het beheer van uw portefeuille, waarbij rekening wordt gehouden met uw doelen, uw specifieke situatie alsook uw risicoprofiel en -bereidheid. U delegeert het beheer van uw portefeuille aan uw Portfolio Manager en een team van experts. Zij beheren actief de risico’s en maken constant aanpassingen aan de samenstelling van uw portefeuille in functie van de marktomstandigheden. U hebt regelmatig contact met uw Portfolio Manager om de beleggingscontext en de resultaten van uw beleggingen te bespreken.

Ontmoet ons team van experts

Private banker

Uw private banker is uw eerste contactpersoon bij de bank. Hij/zij begeleidt u bij het dagelijks beheer van uw vermogen en werkt samen met u hiervoor een globale strategie uit.

Meer weten

Investment Advisor

Onze Investment Advisors helpen u door uw financiële beleggingen te analyseren en proactief op te volgen. U behoudt echter het uiteindelijke beslissingsrecht.

Meer weten

Wealth Planner

Elk vermogen is uniek en weerspiegelt een persoonlijk verhaal. Wij hebben steeds de bescherming, de groei en de overdracht van uw vermogen voor ogen.

Meer weten