!css

Investment Advisor

Onze Investment Advisors helpen u door uw financiële beleggingen te analyseren en proactief op te volgen. U behoudt echter het uiteindelijke beslissingsrecht.

Maak zelf uw beslissingen, met advies van onze experts

Afhankelijk van uw wensen en uw beleggersprofiel adviseren wij u zowel over de globale structuur van uw portefeuille als over de selectie van specifieke beleggingsproducten. U bepaalt zelf hoe vaak u wenst gecontacteerd te worden door uw beleggingsexpert om aanpassingen aan uw portefeuille voor te stellen of op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten.

Profiteer van onze adviezen maar houd zelf de controle over uw beleggingen

U heeft toegang tot de aanbevelingen van onze experts afhankelijk van de marktomstandigheden en profiteert van een constante opvolging van uw portefeuille. Onze Investment Advisors analyseren uw portefeuille en beantwoorden uw vragen zo vaak als u dit wenst. Ze garanderen ook een goede opvolging van uw beleggingen op termijn, zodat uw portefeuille steeds blijft afgestemd op uw langetermijnstrategie. Daarnaast analyseren ze de huidige marktomstandigheden alsook hun potentiële impact op uw portefeuille en contacteren ze u als het nodig is om te handelen.

Ontmoet ons team van experts

Private banker

Uw private banker is uw eerste contactpersoon bij de bank. Hij/zij begeleidt u bij het dagelijks beheer van uw vermogen en werkt samen met u hiervoor een globale strategie uit.

Meer weten

Portfolio Manager

Door het beheer van uw portefeuille over te dragen aan onze specialisten, krijgt u op een efficiënte en snelle manier toegang tot de verzamelde expertise binnen onze bank.

Meer weten

Wealth Planner

Elk vermogen is uniek en weerspiegelt een persoonlijk verhaal. Wij hebben steeds de bescherming, de groei en de overdracht van uw vermogen voor ogen.

Meer weten

Credit Advisor

De Credit Advisor vormt een hecht team met uw Portfolio Manager, Investment Advisor en Wealth Planner, dit alles aangestuurd door uw centraal aanspreekpunt, uw private banker.

Meer weten