!css

Credit Advisor

De Credit Advisor vormt een hecht team met uw Portfolio Manager, Investment Advisor en Wealth Planner, dit alles aangestuurd door uw centraal aanspreekpunt, uw private banker.

Een expert die u bijstaat

Onze Credit Advisors werken financieringsvoorstellen op maat uit. Hierbij wordt niet enkel rekening gehouden met uw noden en behoeften op het vlak van financiering, maar ook met uw huidige vermogenspositie, uw verwachtingen en uw plannen voor de toekomst (pensioen, vermogensplanning,…) en dit zowel op korte als op lange termijn.

Een breed gamma aan oplossingen

Wat het voorwerp van het krediet betreft, bieden wij u een brede waaier aan oplossingen: vastgoedfinanciering, verbouwingen, betalen van successierechten, schenkingen, aankoop oldtimer, inbreng rekening courant in de vennootschap, etc.

Uw vragen, opportuniteiten en een langetermijnvisie gekoppeld aan uw specifieke vermogenssituatie vormen het uitgangspunt van het gesprek met uw kredietexpert.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

Ontmoet ons team van experts

Private banker

Uw private banker is uw eerste contactpersoon bij de bank. Hij/zij begeleidt u bij het dagelijks beheer van uw vermogen en werkt samen met u hiervoor een globale strategie uit.

Meer weten

Investment Advisor

Onze Investment Advisors helpen u door uw financiële beleggingen te analyseren en proactief op te volgen. U behoudt echter het uiteindelijke beslissingsrecht.

Meer weten

Portfolio Manager

Door het beheer van uw portefeuille over te dragen aan onze specialisten, krijgt u op een efficiënte en snelle manier toegang tot de verzamelde expertise binnen onze bank. 

Meer weten

Wealth Planner

Elk vermogen is uniek en weerspiegelt een persoonlijk verhaal. Wij hebben steeds de bescherming, de groei en de overdracht van uw vermogen voor ogen.

Meer weten