!css

Onze aanpak voor vermogensbeheer

Onze talenten en onze energie bundelen om samen een doel te bereiken; u een kwalitatieve dienstverlening en oplossingen bieden die kaderen binnen een globale en samenhangende visie, dat is ons doel bij Société Générale Private Banking.

Een globale en samenhangende benadering van uw vermogen

Bij Société Générale Private Banking stellen wij alles in het werk om u te laten profiteren van onze expertise bij de bescherming, de groei en de overdracht van uw vermogen. Door onze aanwezigheid in België kunnen wij u op een kwalitatieve manier begeleiden.

In functie van uw persoonlijke en professionele doelen, zetten onze private bankers alle expertise in die nodig is om uw vermogen te doen groeien. Daarbij kunnen zij een beroep doen op de verschillende experts van de bank.

 U en uw Private banker

Uw private banker is uw eerste contactpersoon bij de bank. Hij/zij begeleidt u bij het dagelijks beheer van uw vermogen en werkt samen met u hiervoor een globale strategie uit.

Meer weten

Investment Advisor

Onze Investment Advisors helpen u door uw financiële beleggingen te analyseren en proactief op te volgen. U behoudt echter het uiteindelijke beslissingsrecht.

Meer weten

Portfolio Manager

Door het beheer van uw portefeuille over te dragen aan onze specialisten, krijgt u op een efficiënte en snelle manier toegang tot de verzamelde expertise binnen onze bank.

Meer weten

Wealth Planner

Elk vermogen is uniek en weerspiegelt een persoonlijk verhaal. Wij hebben steeds de bescherming, de groei en de overdracht van uw vermogen voor ogen.

Meer weten

Credit Advisor

De Credit Advisor vormt een hecht team met uw Portfolio Manager, Investment Advisor en Wealth Planner, dit alles aangestuurd door uw centraal aanspreekpunt, uw private banker.

Meer weten