!css
Onze diensten

Onze aanpak

Wat ook uw behoeften zijn op het gebied van vermogensbeheer, u kunt er van op aan dat onze vaardigheden en energie op één enkel doel gericht zullen zijn: teamspirit zit ons in het bloed, en als bank staan we als één man achter uw vermogen.

Een uitmuntende service op maat

Bij Société Générale Private Banking kunt u uitmuntendheid als standaard verwachten. Uitmuntendheid in de dienst die u ontvangt van onze experten. Ze worden volgens strenge criteria geselecteerd en ontvangen continue training om u een hoogst persoonlijke en deskundige dienstverlening te kunnen garanderen. Hun luistervaardigheid, hun engagement, hun expertise, professionalisme en ervaring blijken niet alleen uit onze diensten, maar worden ook bevestigd door de talloze prijzen die we in de wacht hebben gesleept, in 2017 onder meer die van:

- Beste Private Bank voor ondernemers in West-Europa (Global Finance)

Outstanding Private Bank in West-Europa (Private Banker International)

- Beste Wealth Planning Team (WealthBriefing)

Meer informatie over deze en tal van andere prijzen vindt u hier.

Een allesomvattende en doordachte benadering van uw vermogen

Een adviseur op wie u volledig kunt vertrouwen, ondersteund door een grote en sterke groep, en met toegang tot de meest innoverende en efficiënte oplossingen. De relatie die u samen opbouwt, begint in de eerste plaats met een diepgaande en verfijnde analyse van uw portefeuille en de toekomstige ontwikkeling ervan, uitgevoerd door de financiële experts van de Bank.

Onze experts – een team tot uw beschikking

Collectieve energie is groter dan de som van de delen. Uw relatiebeheerder heeft de unieke capaciteit om de meest vooraanstaande experts van de groep te mobiliseren, ongeacht waar ter wereld ze zijn gevestigd, om aan uw specifieke behoeften te beantwoorden. Teamspirit is een essentieel onderdeel van de manier van werken van Société Générale Private Banking.

Een persoonlijke private bank

Société Générale Private Banking biedt u het beste van beide werelden. De groep Société Générale biedt u de soliditeit van een algemene bank met een internationale aanwezigheid, met de daarbij behorende middelen en vaardigheden. Binnen onze private bank kunt u daarnaast ook profiteren van een persoonlijke dienstverlening met persoonlijke ontmoetingen, een snelle respons op de veranderende marktomstandigheden, en een oplossing op maat die speciaal voor u werd ontwikkeld op basis van uw individuele behoeften.

Ons remuneratiebeleid voor private bankers: een garantie op onafhankelijkheid en objectiviteit

Om u een uitstekende service te kunnen bieden die perfect aansluit op uw exclusieve noden, heeft Société Générale Private Banking een remuneratiebeleid uitgewerkt waarmee wij competente medewerkers kunnen aantrekken en behouden.

Het advies dat wij u geven duldt geen enkel compromis. Daarom ontvangen onze private bankers geen enkele commissie op de verkoop van producten of diensten.