!css
03/04/2013

Stéphane Wathier benoemd tot Adjunct-Directeur Van Société Générale Private Banking België

Stéphane Wathier werd benoemd tot Adjunct-Directeur en Commercieel Directeur van Société Générale Private Banking België. Hij neemt deze functies op vanaf 2 april 2013.

Stéphane Wathier zal Jan De Coninck, Voorzitter van het Directiecomité in België, bijstaan bij het beheren en ontwikkelen van de activiteiten van het filiaal en van de regionale agentschappen. Bovendien zal hij verantwoordelijk zijn voor de commerciële strategie, zal hij marketingacties managen en toezicht houden op de teams van private bankers.

Société Générale Private Banking heeft 11 agentschappen in België: Gent, Brussel, Antwerpen, Aalst, Brugge, Kortrijk, Hasselt, Knokke-Heist, Leuven, Doornik en in de Kempen. Ze heeft rechtstreeks toegang tot alle internationale expertise die in de bank aanwezig is op het gebied van vermogensbeheer en investeringsoplossingen voor haar cliënten.

Stéphane Wathier begon zijn carrière in 1994 bij Société Générale Bank & Trust Luxemburg als obligatiebeheerder. In 1998 werd hij verantwoordelijk voor het gepersonaliseerde beheer in opdracht van grote vermogens en institutionele cliënten. In 2002 werd Stéphane Wathier benoemd tot Chief Investment Officer. In die functie was hij verantwoordelijk voor het beheer van activa en voor het productaanbod van de private bank binnen Société Générale Bank & Trust. Hij werd in 2009 Global Head of Portfolio Management op de hoofdzetel van Société Générale Private Banking in Parijs, waar hij verantwoordelijk was voor het coördineren en promoten van het product- en dienstenaanbod bij het internationale netwerk van de private bank. In 2011 werden zijn verantwoordelijkheden uitgebreid en vanaf dan hield hij ook toezicht op de strategische teams van de private bank.