!css

Société Générale Private Banking opent een nieuw agentschap in Brugge

Société Générale Private Banking versterkt zijn aanwezigheid in West-Vlaanderen en opent een nieuw agentschap in Brugge om het almaar talrijker wordende private cliënteel in deze strategische regio van België te ontvangen. Het nieuwe agentschap in de Scheepsdalelaan 60 is groter en centraler gelegen dan het vroegere kantoor in Sint-Andries.

De relatiebeheerders van Société Générale Private Banking Brugge – onder leiding van Danny Messelier – zullen hun cliënten voortaan kunnen verwelkomen in een meer eigentijdse architecturale omgeving.

Deze nieuwe stap in de ontwikkeling van de private bank in België past in een uitgesproken strategie van relationele nabijheid. Het private cliënteel kan in eigen streek terecht in één van de 13 agentschappen in België en kan op die manier overal rekenen op de internationale expertise van Société Générale Private Banking op het vlak van advies in vermogensbeheer en beleggingsoplossingen.

Om deze nieuwe opening luister bij te zetten biedt Société Générale Private Banking vanaf vandaag ook onderdak aan een tijdelijke tentoonstelling van werk van de Brugse kunstschilder Jan De Vliegher. Deze wordt georganiseerd in de ruimten van het nieuwe agentschap en is na afspraak te bezichtigen door het cliënteel van de private bank.

Société Générale Private Banking is aanwezig in Gent, Brussel, Antwerpen, Aalst, Brugge, Kortrijk, Hasselt, Knokke-Heist, Leuven, Namen, Roeselare, Doornik en Kempen.