!css

Société Générale Private Banking opent een nieuw agentschap in Antwerpen

Société Générale Private Banking verhuist van Berchem naar Wilrijk. Met de verhuis naar dit eigentijds agentschap in een groene omgeving wil de private banker haar engagement in Antwerpen benadrukken.

Onder leiding van Philippe Baert, verwelkomt het nieuwe agentschap haar cliënten vanaf vandaag in de Sneeuwbeslaan nummer 14.

Om de opening extra luister bij te zetten biedt Société Générale Private Banking haar cliënten vanaf 19 maart tot 19 mei 2012 ook de mogelijkheid een tijdelijke tentoonstelling bij te wonen met werken van eric vande Pitte. Er zullen ook werken te bewonderen zijn van William Sweetlove. De tentoonstelling in het nieuwe agentschap kan bezocht worden na afspraak.

De verhuis benadrukt de uitgesproken strategie van de private bank: relationele nabijheid met haar cliënteel nastreven. De bank staat dicht bij haar cliënteel om hen beter te helpen bij het beheer van hun vermogen. Vanuit hun lokaal agentschap kunnen vermogende particulieren uit de regio rekenen op de internationale expertise van de private bank op vlak van advies in vermogensbeheer en beleggingsoplossingen.

Société Générale Private Banking telt 12 agentschappen in België en is aanwezig in Gent, Brussel, Antwerpen, Aalst, Brugge, Kortrijk, Hasselt, Knokke-Heist, Leuven, Roeselare, Doornik en Kempen.