!css

Societe Generale Private Banking vestigt zich in het centrum van Aalst

SOCIETE GENERALE PRIVATE BANKING VESTIGT ZICH IN HET CENTRUM VAN AALST

Societe Generale Private Banking verhuist en vestigt zich in hartje Aalst in een gloednieuw hedendaags gebouw.

Onder leiding van Koen Van Damme, zal het nieuwe agentschap haar cliënten vanaf nu verwelkomen in de Kanunnik Colinetstraat nummer 7.

Om de opening extra luister bij te zetten biedt Societe Generale Private Banking haar cliënten vanaf 15 januari 2012 ook de mogelijkheid een tijdelijke tentoonstelling bij te wonen met werken van beeldend kunstenaar Alexander Ketele. De tentoonstelling kan bezocht worden na afspraak in het nieuwe gebouw.

De verhuis naar het centrum van Aalst past in een uitgesproken strategie van relationele nabijheid die de private bank met haar cliënteel nastreeft. Vanuit hun lokaal agentschap kunnen vermogende particulieren uit de regio rekenen op de internationale expertise van de private bank op vlak van advies in vermogensbeheer en beleggingsoplossingen.

Societe Generale Private Banking telt 13 agentschappen in België en is aanwezig in Gent, Brussel, Antwerpen, Aalst, Brugge, Kortrijk, Hasselt, Knokke-Heist, Leuven, Namen, Roeselare, Doornik en in de Kempen.

Societe Generale

Societe Generale is een van de belangrijkste  financiële dienstengroepen van de eurozone. Steunend op een gediversifieerd model van een universele bank, combineert de Groep financiële stabiliteit en een strategie van duurzame groei met de ambitie om dé relationele bank te zijn, de referentie op haar markten, dicht bij haar cliënten, die gekozen wordt voor de kwaliteit en het engagement van haar experten.

De 157 000 medewerkers, aanwezig in 85 landen, begeleiden dagelijks 33 miljoen cliënten wereldwijd. De medewerkers van Societe Generale verlenen advies en diensten aan particulieren, bedrijven en institutionele organisaties en dit op drie belangrijke domeinen:

  • Retail Banking in Frankrijk met de merknamen Societe Generale, Credit du Nord et Boursorama
  • Retail Banking, internationaal aanwezig in Centraal- en Oost-Europa, Rusland, het Middellandse Zeegebied, subsaharisch Afrika, Azië en de overzeese gebieden
  • De financierings- en investeringsbank met algemene expertise inzake investeringen, financieringen en marktactiviteiten

Societe Generale is eveneens een belangrijke speler wat betreft de gespecialiseerde financiële diensten, verzekeringen, private banking, activabeheer en dienstverlening voor investeerders.

Societe Generale maakt deel uit van de internationale duurzaamheidsindexen FTSE4good en ASPI.

www.societegenerale.com

*Inclusief de medewerkers van de Societe Marseillaise de Credit, overgenomen in september 2010 door Credit du Nord

Societe Generale Private Banking

Societe Generale Private Banking, dat zich toelegt op de activiteit vermogensbeheer binnen de Groep Societe Generale, is een van de meest toonaangevende banken binnen de private banking-sector met een beheerd vermogen van 83,6 miljard euro, eind september 2011.

Met 2 800 medewerkers in 19 landen wereldwijd biedt Societe Generale Private Banking oplossingen voor het beheer van vermogens van ondernemers en vermogende particulieren met financiële activa van meer dan een miljoen euro.

Societe Generale Private Banking biedt internationaal patrimoniaal beheer en advies aan (fiscaal advies, trusts, etc.) en geniet daarbij van de internationale knowhow met betrekking tot gestructureerde producten, hedge funds, mutual funds, private equity funds, alsook investeringen in immobiliën en toegang tot de kapitaalmarkten.

De erkende kennis van zaken van haar medewerkers op het vlak van vermogensbeheer en patrimoniaal advies wordt regelmatig beloond. In 2011 kreeg Societe Generale Private Banking de titels:

  • “Beste Private Bank in Europa voor haar aanbod aan gestructureerde producten” (Euromoney),
  • “Beste Private Bank in Zwitserland voor haar aanbod aan gestructureerde producten (Structured Products Magazine),
  • “Beste Private Bank in Frankrijk” (Euromoney)
  • “Beste Private Bank van het jaar in het Verenigd Koninkrijk (Investors Chronicle/Financial Times)
  • “Beste Private Bank in het Midden-Oosten” (Banker Middle East)

www.privatebanking.societegenerale.com

Volg ons op http://twitter.com/sg_privatebank